Sundhed

Nyt samarbejde – Triumph

Indlægget er sponsoreret af Triumph //

I 2017 havde jeg et større samarbejde med Triumph, og jeg er simpelthen så glad for at annoncere, at de har valgt at forlænge vores samarbejde i 2018. Sidste år lå fokus på Triaction by Triumphs lancering af sports-bh’er. Her var jeg bl.a. med til at teste bounce-kontrollen. At Triumph begynder at lave sportsbh’er er jo genialt, netop fordi de ved, hvad der skal til for at give kvinder den rette BH support. Denne viden har de nu brugt til at udvikle sportsbh’er, så vi kvinder også kan få den optimale support, når vi træner.

I år tager samarbejdet en ny og super spændende drejning. Først og fremmest lancerer Triaction by Triumph ikke bare en ny kollektion af sports-bh’er, men de udvider nu kollektionen med fint træningstøj – bl.a. shorts, leggings, t-shirt og træningstoppe.

Her ses fire forskellige modeller: Øverst venstre: TRIACTION HYBRID LITE (farve: Pink Lemonade). Øverst højre: TRIACTION ZIP LITE (farve: sort). Nederst venstre: TRIACTION MAGIC MOTION (farve: Violet – Dark Combination). Nederst højre: TRIACTION EXTREME LITE (farve: Pink Lemonade)

Du finder alle modeller, farver og størrelser direkte på hjemmesiden

. . . . .

Derudover introducerer Triaction by Triumph en ny og spændende 60 minutters aktivitet – TRIACTION TRIPLE. Triaction Triple består af 20 minutters ’styrke-cardio’, 20 minutters udstræk og 20 minutters ’social’ (læs mere HER). Dette 60 minutters ’Triaction Triple event’ bliver afholdt over hele Europa – bl.a. hos mig i Cramers Studie. Jeg er utrolig stolt og glad over igen at være en del af Team Triaction. Mit daglige arbejde i Cramers Studie har netop til formål at samle kvinder og skabe et rum og et fællesskab, som handler om meget mere end træning. Jeg elsker lanceringen af Triaction Triple, fordi konceptet netop har fokus på det sociale element. At træne i fællesskab er sjovt og motiverende, og idét øjeblik træning også indeholder sjove og hyggelige momenter, er der større sandsynlighed for vedligeholdelse på sigt.

På billedet har jeg Triactions nye og super lækre højtaljede tights på og deres nye hvide t-shirt. Maren fra Norge har samme tights på, og den nye grønne træningstop, som fås i flere farver.

I sidste måned var jeg i Malaga sammen med hele Team Triaction og et stort filmhold. Jeg har aldrig været en del af et så vildt set-up, og videoen er nu færdig – yeah! Videoen tager netop udgangspunkt i TRIACTION TRIPLE – og de forsklige aktiviteter; styrke-cardio, udstræk og ‘social’. Se videoen her:

. . . . .

Som nævnt ovenfor, afholder jeg et ‘Triaction Triple event’ i Cramers Studie. Jeg lover at fortælle meget mere i starten af april, men jeg kan allerede nu sige, at du skal sætte kryds i kalenderen søndag den 22 april. Jeg garanterer sved på panden, hygge, lette og lækre forfriskninger, samt en drøn lækker goodiebag. Stay tuned ♡

Jeg er fuldstændig forelsket i den sports-bh, som Karolin fra Tyskland har på (i midten). Den fås også i flere farver, love it ♡

Posted in blog, Sundhed

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram