Kokos-vanilje proteinpandekager med hindbærskyr

Forleden morgen eksperimenterede jeg med nogle forskellige ingredienser, og resultatet blev en stak super lækre – hold nu fast – glutenfri kokos-vanilje proteinpandekager med hindbærskyr. Jeg har tidligere lavet proteinpandekager med hindbærskyr (klik her), men jeg er helt tosset med denne opskrift pga. kokos-twistet.

Ingredienser

  • 30 gram glutenfri havregryn 
  • 10 gram kokosmel
  • 15 gram vanilje proteinpulver (Nutramino)
  • 150 gram æggehvider
  • 5 gram sukrin
  • 100 gram friske hindbær
  • 50 gram skyr

Fremgangsmåde
Kom havregryn, kokosmel, proteinpulver, æggehvider og sukrin i blenderen, og blend ingredienserne i 30-60 sek. Kom herefter lidt af pandekagedejen på panden og påbegynd din stak proteinpandekager. Lav herefter din hindbærskyr ved at blande skyr, hindbær og lidt vand. Kom hindbærskyren ovenpå dine pandekager, og drys evt. nogle kokosflager på toppen – og så er det spisetid 🙂

Ernæringsindhold  Skærmbillede 2013-07-25 kl. 16.13.43

Ved at undlade hindbærskyren kan du reducere kulhydratmængden med 13 gram, hvilket kan være fordelagtigt for dig, som ønske at reducere dit daglige kulhydratindtag. Ved at drysse kokosflager på toppen stiger energiniveauet en smule.

Velbekomme
XO ML

IMG_6450

IMG_6475

IMG_6476

IMG_6460

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram