1
jan
2007
0

Bananis

Bananis er muligvis en af de nemmeste desserter, jeg kan komme i tanke om at lave. Det tager ikke mere end fem minutter at bikse en velsmagende bananis sammen, og så smager det simpelthen så lækkert :-) Ingredienser (til en portion) 100 gram frossen banan 80 gram skyr 25 gram mørk belgisk ISIS chokolade 10 gram mandler Evt....
Læs mere
1
jan
2007
0

Æggewrap

Jeg er tosset med æggewraps – de er nemme at lave, og det smager skønt! Du kan både spise den varm og kold, og den fungerer derfor også genialt til din frokost “on the go”. Ingredienser (til én wrap) 1 æg 3 æggehvider 8 gram HUSK 50 gram minimælk Lidt rapsolie (ca. 2 gram) 100 gram...
Læs mere
3
jan
2006
0

Portobello burger

Forleden dag var jeg nede på landet hos min kære svigerfamilie. De har Tvedemose champignon, hvilket betyder, at Lars og jeg altid får en masse forskellige svampe med hjem. Denne gang fik vi store portobellosvampe med, og i den anledning fik jeg lyst til at lave portobello bruger den anden aften :) Ingredienser (til én person)...
Læs mere
2
jan
2006
2

Rispapir

Rispapir-ruller, det er altid et hit. Det er super nemt at lave, det smager skønt, og så er det sundt. What’s not to like? :-) Jeg har lidt svært ved at vurdere, hvor mange ruller rispapir én person kan spise, da det naturligvis afhænger af, om der er tale om en mænd eller kvinde –...
Læs mere
1
jan
2006
0

Grillede portobellosvampe

I aftes var jeg på besøg hos svigerfamilien. Min kæreste forældre har Tvedemose Champignon, hvilket betyder, at vi ofte får serveret svampe, når vi er på besøg. En af mine favoritretter er uden tvivl grillede portobellosvampe med philadelphia. Ingredienser (tilbehør til syv personer) Syv store portobellosvampe 1 pakke (evt. halvanden pakke) Philadelphia light. Der findes mange forskellige varianter...
Læs mere
1
jan
2006
0

Rabarberkompot

Det er sommer – og det er rabarbertid :-) I går var jeg ude i min svigermors have og hente friske rabarber. Jeg har fået to kg med hjem, og det betyder, at jeg nu skal igang med at eksperimentere med rabarber. Første eksperiment er denne rabarberkompot: Ingredienser 300 gram rabarber 40-50 gram sukrin (alternativ:...
Læs mere
1
jan
2006
0

Æblegrød

En god æblegrød er altid et hit hos mig – og nedenfor finder du en opskrift, der er lige til at gå til :-) Ingredienser 5 æbler (mine æbler vejede tilsammen 563 gram) 2 spsk sukrin 1 tsk vanijepulver 2 dl vand Fremgangsmåde Skær dine æble i tern af 1 x 1 cm Kom dine...
Læs mere
1
jan
2006
0

Kaffeis

Det er sommer, og jeg elsker is – især kaffeis. Jeg har inviteret gæster til grillhygge i den kommende weekend, og i den forbindelse skal der naturligvis være lidt til den søde tand, når vi har fået tygget os igennem de store bøffer. I den anledning eksperimenterer jeg i øjeblikket med min mors opskrift på hjemmelavet...
Læs mere