Træning

Referencer fra Cramers mor/barn træning

Louise, 31 år:

“Mit mor-barn forløb hos Marie Louise har været fuldstændigt enestående, både for mig og min nu 6 måneder gamle datter! 

Mit mål med at tilmelde mig forløbet hos Marie Louise var at smide de – alt for mange – kilo der røg på i graviditeten, og stramme lidt op. Det mål nåede jeg, og meget mere. 

Jeg er imponeret og yderst tilfreds med min krops udvikling på så kort tid, og tilskriver succesoplevelsen den virkeligt gode, effektive og veltilrettelagte træning, som Marie Louise er garant for. Træning, kostvejledning mv. har hele tiden været meget individuelt med fokus på hvad min krop kunne holde til, og hele tiden med respekt for, at jeg lige har været igennem graviditet, fødsel og nu er nora malkeko på fuld tid. Marie Louise er ikke gået på kompromis med noget, og har hjulpet mig til jeg nu føler mig stærkere og flottere end nogensinde før. Jeg har altid dyrket meget motion, og mange forskellige former for sport, men træningen hos Marie Louise har været så veltilrettelagt og fokuseret på alle muskelgrupper, at mine tidligere træningsforløb ikke når Marie Louises til sokkeholderne. Marie Louise formår at sætte realistiske delmål og små ”konkurrencer” undervejs, hvilket har vist sig enormt effektivt for mig. Marie Louise har en særlig evne til at ”læse” mennesker og ved præcis hvornår hun kan presse én lidt mere, og lige netop der opnåede jeg de ekstra gode resultater; både med hensyn til træning og kost. 

Udover hovedformålet med træning og kostvejledning har der været et utal af andre uventede bonus elementer i forløbet. Min lille pige har hygget sig enormt meget under træningen, og haft det sjovt med at se os hoppe rundt og svede. Marie Louise er den bedste ”nanny”, og min datter kommer til at savne hende. Studiet og faciliteterne er super lækre, og det er simpelthen så rart at være der. Derudover har det været lidt som en ekstra mødregruppe, hvor vi før og efter træningen kunne vende de hotte emner, der nu er på en nybagt mors (amme)hjerne.

Jeg ville på ingen måde have været foruden dette forløb, hvor jeg ikke blot har tabt de ekstra kilo, men er blevet en sundere, stærkere og sejere mor med masser af overskud og energi. Det har på alle mulige måder givet et fantastisk afkast at investere de 2*2 timer om ugen på MIG!

Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger om Marie Louise, hun er et helt fantastisk menneske med fuldstændig styr på hendes faglighed, varmer og beundringsværdigt meget overskud”.


Sarah, 27 år:

“Mine tanker før jeg startede hos ML var egentlig, at et mor/barn hold måtte betyde, at man “brugte” sin baby til at træne med. Det viste sig heldigvis IKKE at være tilfældet. Marie Louise har i den grad prioriteret morens (min) intense træning, alt imens hun har ageret babysitter/altmuligkvinde -) Det har givet tid og plads til mig, og det har betydet, at min træning hele vejen igennem har været i højsædet. Det har været et tiltrængt frirum at komme hos Marie Louise.
ML er altid klar til at hjælpe – hvad enten det drejer sig om træning, kost eller andet. Jeg har for eksempel kunne snapchatte alle mine måltider til hende, når tiden ikke har været til at skrive alt ned, hvorefter hun altid troeligt har svaret, om det så godt ud eller om der skulle justeres lidt. Hun udviser stort overskud og fleksibilitet, enhver nybagt mors drøm-)
Mit første forløb hos Marie Louise handlede primært om at komme tilbage til en stærk og velkendt krop, og hun tog her alle forholdsregler for, at vi jeg hverken blev skadet eller overbelastet. Stille og roligt kom jeg tilbage til mit udgangspunkt – min krop før graviditet og fødsel. Andet forløb har i højere grad handlet om at presse mig, og på grund af Marie Louise har jeg nu en stærk krop. Jeg har opnået et endnu større vægttab samt øget styrke og forbedret kondition.
Jeg har indtil videre kørt to forløb hos ML, og jeg starter snart på mit tredje forløb. Det alene vidner om Marie Louises kompetencer, og at hun både som person og træner, er en man har lyst til at komme hos igen. Jeg har følt mig i overordentlig trygge hænder hos ML, og hun har mine varmeste anbefalinger. Derudover er hun en yderst habil babysitter, som elsker børn – og de elsker hende”.


Louise, 30 år:

Mit forløb hos ML handlede om at gøre noget godt for mig selv og få en stærk krop igen efter min graviditet. 
Jeg har altid trænet meget og spist forholdsvist sundt, og jeg tabte også de ekstra graviditetskilo ret hurtigt. For mig handlede forløbet om at opbygge mine muskler samt at blive stærk igen – og ikke mindst, om at få min numse tilbage. Det fik jeg – samt en masse andet. Jeg lærte en hel masse om fullbody træning, alle teknikkerne, korrekt kropsholdning, at jeg faktisk er stærkere end jeg troede, og at jeg i alle årene forinden havde trænet helt forkert, da jeg på det forholdsvis korte forløb, følte mig stærkere og sundere end nogensinde før. 
Ikke nok med at ML er en super positiv og energisk træner, som motiverer en på den helt rigtige måde, er hun også super overskudsagtig og en alletiders barnepige. Hun er stærk vanedannende, og jeg snupper derfor endnu et forløb med hende.

Du kan læse mere om mor/barn-forløbet her.

FullSizeRender FullSizeRender-1IMG_2004IMG_2180IMG_2179IMG_2178

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram