Sundhed

Vil du med mig til Bali?

YEAH! Jeg har simpelthen glædet mig så meget til at dele denne nyhed. Jeg har lavet et samarbejde med Yaneeda, og i efteråret kører jeg mit allerførste POWER RETREAT på Bali. Det bliver den fedeste rejse, og jeg garanterer forkælelse for krop og sind.

Vi skal træne funktionelt, vi skal dyrke yoga på tagterrassen til solopgang og solnedgang – med den smukkeste udsigt over havet. Vi skal hike, vi skal opleve Bali, vi skal spise lækker mad, og vi skal hygge. Vi skal nyde hinandens selskab, slappe af og bare have verdens bedste ferie –
og jeg lover dig, at alle kan være med. Jeg glæder mig som et lille barn, og jeg håber, du skal med ♡

Du kan læse meget mere om turen ved at gå direkte til Yaneedas site – HER.

Posted in blog, Sundhed

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram