Sundhed

Det nye FIT LIVING

 

Sara – også kendt som Healthy Skinny Bitch, har de sidste mange måneder knoklet med sit team fra FIT LIVING, for at relancere magasinet. Nyt år – nyt magasin med nye formater og tiltag. FIT LIVINGS tilgang til sundhed er bl.a., at det skal være SUNDT og REALISTISK en i travl og hektisk hverdag – og at SUNDHED handler om det fysiske såvel som det mentale! JA JA JA!!! Desuden inddrager de forskellige fagpersoner, så du får info, du kan stole på – og FIT LIVING har bl.a. fået et fast mandepanel bestående af Tor Andersen, Henrik Duer og Anders Nedergaard, som fortæller og diskuterer kvinders sundhed og kropsidealer. ALT DET – og meget mere!!

Magasinet er endelig på gaden, og jeg ser her med det i hænderne. Det er alt for lækkert. Du finder mig i denne måneds magasin, hvor jeg giver inspiration til dit fullbody træningsprogram med håndvægte.

 

Fotografen Philip Ørneborg.

Og hey – jeg har fået en abo-kode til dig, så du kan få 3 magasiner for 1 magasins pris (64,95 kr.). Hvordan? Du skal gå ind på: https://www.mitblad.dk/ . I feltet øverst til højre kan du indtaste GAVEKORTSKODE. Her skriver du; CRAMER. 

Posted in blog, Sundhed, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram