Sundhed

Frøken M.

På fire måneder har frøken M. opnået de vildeste resultater. Én ting er, at hun har opnået en reduceret fedtmasse på 10,8 kg på 16 uger, og at hendes kropsmål er reduceret med hele 52,5 cm (målepunkter: talje, hofte, arm, ben og bryst). Da M. startede, kunne hun knap lave en airsquat, pga. dårlig teknik og manglende styrke. Efter 16 uger lavede hun back squat, 5 rep med 45 kg. Dødløft var en by i Rusland tilbage i august, men M. afsluttende forløbet med god teknik og 5 rep med 55 kg. Jeg husker tydeligt, at hun ikke havde lyst til at lave en kropshævning, da vi startede. Det blev til 3 rep med den blå (tykkeste) elastik – hun sluttede med 5 flotte gentagelser med en tyndere elastik. M. startede med at ro 500 meter på 2 min. og 23 sek., efter 16 uger tog hun samme distance på 1 min. og 54 sek. Planketesten gik fra 30 sek. til 1 min. og 12 sek. Jeg kunne blive ved. Det er så flot, og jeg er simpelthen så stolt af det forløb, hun har gennemgået. Frøken M. deler nedenfor sine tanker omkring sit netop afsluttede teamtræningsforløb – god læselyst 🙂

Frøken M. 

”Inden jeg startede til teamtræning hos ML, havde jeg hverken lysten eller motivationen til at komme i gang med at træne. Jeg var ked af min øgede vægt, og det resulterede i trøstespisning. Jeg har altid været madglad, men mit indtag af pasta og usunde drikkevarer tog overhånd. Jeg var ikke glad, og det medførte et endnu større indtag af usund mad.

Min søster, der har trænet med ML siden januar, pressede mig til at jeg starte til teamtræning sammen med hende. Jeg havde mest af alt lyst til at melde afbud – inden jeg overhovedet havde haft første træning.

At starte til teamtræning er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det er vanvittig hård træning, og jeg er blevet presset til det yderste. Samtidig har det givet mig et kæmpe energiboost, og en lyst til at træne endnu hårdere. Dét at være en del af et hold med seks kvinder, der støtter hinanden, og at have en træner, der kender én og forstår at presse én på den helt rigtige måde, det er helt fantastisk. Den fællesskabsfølelse finder man ikke i et almindeligt fitnesscenter – og det er grunden til, at jeg selvfølgelig vil fortsætte til teamtræning i det nye år. 

Udover træningen har den ugentlig kostvejledning og kostregistrering givet mig et godt overblik over, hvad jeg spiser og drikker. Små ændringer i kosten viste sig at have stor betydning.  Selvom kosten skal være sund og afbalanceret, er der heldigvis også plads til at leve og nyde livet, og det har ML været rigtig god til at minde mig om, når jeg har været lidt for hård ved mig selv.

Efter at have afsluttet mit teamtræningsforløb sidder jeg tilbage med endnu mere blod på tanden på at blive sundere og stærkere!”

 

Posted in blog, Sundhed, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram