Helbredskursus

Jeg har vidst sagt det et par gange før, men nu siger jeg det lige igen – jeg elsker mit studie. Jeg studerer Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet i Odense – og jeg er utrolig glad for, at jeg har fået mulighed for at læse mit drømmestudie. Transporttiden til og fra Odense er dog ikke altid lige let – og jeg bruger i gennemsnit 20-25 timer på transport om ugen. Da sommerferien endelig stod for døren i år, nød jeg mine to sommerferiemåneder i København – uden nogen form for transport. Der skulle dog ikke mere end et par uger sommerferie til, før det begyndte at krible i mine fingre, og jeg savnede at læse og blive klogere indenfor mit felt.

Jeg gik straks igang med at lave noget research på nogle forskellige uddannelser og kursuser, som jeg kunne tage i løbet af sommeren. Jeg valgte at tilmelde mig AT Works Helbredskursus. AT Work er en skole der udbyder en lang række uddannelser, kurser mm., og skolen er beliggende i København, Frederiksberg, Odense, Århus og Aalborg. Jeg besluttede mig for at tilmelde mig deres helbredskursus, hvilket i sidste ende vil gøre mig i stand til at foretage et helbredstjek – med fokus på; blodtryk, kolesteroltal, blodsukker, fedtprocent mm.

Kurset består af en skriftlig- og praktisk del – og den skriftlige del er netop bestået … med 100 % 😉 Den praktiske del af kurset finder sted søndag d. 11. november 2012, hvor jeg bliver “uddannet” i at anvende udstyret til at foretage diverse målinger.

Hvad jeg skal bruge kurset til? Jeg har en masse idéer til fremtidige projekter, hvoraf jeg bl.a. godt kunne tænke mig at have noget konsulentarbejde hos en række virksomheder, hvor jeg for en periode skal sørge for at tjekke medarbejdernes helbred – og derefter komme med ernærings- og træningsvejledning. Som sagt er jeg først færdig med kurset i november – men derefter er jeg klar til at foretage et helbredstjek af dig, hvis du skulle have lyst 🙂

Posted in Sundhed

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram