Træning

Inspiration til din træning?

Det er altid fedt med lidt inspiration til sin træning. Selvom jeg har mange gode idéer til, hvordan jeg kan sammensætte mine træninger, så elsker jeg at få ny inspiration. Måske du har en træning planlagt i weekenden – måske med en god ven/veninde?

I Cramers Studie har vi fået et nyt hold på programmet; 50/50 (fifty fifty), og jeg deler nedenfor dét træningspas, jeg kørte med deltagerne hertil aften. Lad dig inspirere af programmet, og måske du skal prøve det af i weekenden? 🙂

. . . .

Der er fire stationer, henholdsvis; Kondi 1, Styrke 1, Kondi 2, Styrke 2. Du skal bruge 10 minutter på hver post, inden du rykker videre til næste post. På holdet har jeg afsat 1 minuts pause mellem posterne. Er 1 minut lige i underkanten, kan du lave pausen mellem posterne længere – men prøv så vidt muligt at minimere pauserne til max 2-5 minutter.

. . . .

Kondi 1 – på løbebånd (10 min.)
Deltagerne lavede nedenstående tre runder på løbebånd. Du kan også sagtens lave runderne på romaskine, motionscykel eller lign.

3 runder á

  • 1 min. moderat intensitet
  • 1 min. høj intensitet
  • 15 sek. ’all out’
  • 15 sek. pause
  • 15 sek. ’all out’
  • 45 sek. pause (gentag derefter runden)

Styrke 1 – E2MOTM (10 min.)
E2MOTM betyder ‘Every 2 Mintues On The Minute’ – dvs. du skal lave nedenstående to øvelser i træk, og så har du pause indtil næste hvert anden minut starter. Det betyder med andre ord, at du skal starte på minut 0, 2, 4, 6 og 8.

  • 16 KB reverse lunges + 30 sek. planke

Kondi 2 – på romaskinen (10 min.)
Deltagerne lavede denne 10 minutters ‘workout’ på romaskinen, men du kan også sagtens lave den på løbebåndet, motionscyklen eller lign. 

  • 10 x 30/30 sek. arbejde/pause.

Vi kørte øvelsen som en ‘you-go-I-go’ – dvs. makker 1 starter med at ro fuld drøn i 30 sek., hvorefter makker 2 tager over, mens makker 1 holder pause. På den måde skifter makker 1 og 2 hele tiden mellem at arbejde og holde pause. Er du alene, så træner du bare i 30 sek., dernæst holder du 30 sek. pause – gentag 10 gange.

Styrke 2 – E2MOTM (10 min.)

Denne styrkerunde fungerer fuldstændig på samme vis som ‘styrke 1’ – du skal altså lave nedenstående øvelser hver gang minut 0, 2, 4, 6 og 8 starter, og så har du pause resten af tiden.

  • 10 KB swings + 10 atomic situp + 5 burpee

. . . .

Så er der vist ikke andet at sige end – GOD WEEKEND ♡♡

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram