Sundhed

Vlog // Det er blevet svært, at være sund!

I går var jeg ude på en virksomhed og holde et oplæg i forbindelse med deres sundhedsuge. En af medarbejderne stillede et spørgsmål, som fik tankerne til at flyve rundt i hovedet på mig, da jeg sad i bilen på vej hjem. Jeg deler min tanker nedenfor i min første vlog, der ikke omhandler min graviditet (dem kan du se HER, HER og HER). Som jeg nævner i videoen, vil jeg rigtig gerne ‘vlogge’ mere regelmæssigt – om alle mulige ting, og hvis du har idéer og input til indlæg, må du endelig skrive i kommentarfeltet på Instagram.

Lige én ekstra ting, inden du går i krig med at se videoen. Jeg har netop set den igennem, og jeg kan godt se på det hele, at jeg vrøvler en del. Det gør jeg generelt, men jeg er vist kommet meget godt uden om at vrøvle for meget i mine tidligere vlogs. Det gik så ikke denne gang. Jeg kunne lave en ny vlog, men hey – det er vel en del af ‘charmen’, at jeg vrøvler og siger lige præcis dét, der falder mig ind. Jeg håber, at du kan bære over med lidt onsdagsvrøvl – ha’ en skøn aften♡

 

Posted in blog, Sundhed

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram