Sundhed

Få inspiration til dagens måltider med nyt opskrifthæfte

Savner du inspiration til dagens måltider, og har du måske også et mål om at smide et par kilo eller flere? I samarbejde med Camille Maja har jeg lavet et opskrifthæfte, hvor du finder 40 forskellige opskrifter. Her får du både inspiration til din morgenmad, frokost og aftensmad.

I Cramers Studie er vi ikke super begejstret for at tælle kalorier, men sidder du alligevel og er lidt nysgerrig på, hvor mange kalorier de forskellige retter indeholder, får du lidt information her: Morgenmad: 350 – 400 kcal Frokost og aftensmad: 450 – 500 kcal.

Ønsker du at tabe dig, kan du med fordel spise alle tre hovedmåltider, og så er der stadig plads til 1-2 mellemmåltider i løbet af dagen. Er målet i højere grad en sund og stærk krop, og ikke et vægttab, kan du enten spise større portioner eller flere mellem- måltider i løbet af dagen. Er du mand, så kan du med fordel lave halvanden portion.

Alle opskrifter har en fornuftig fordeling mellem næringsstofferne (protein, kulhydrat og fedt) og du kan nyde dem alle med god samvittighed. Husk på: Der er plads til alle fødevarer i en sund og varieret kost. Det handler blot om mængde og målsætning.

Er du interesseret i at få tilsendt opskrifthæftet, så du kan komme igang med din sunde madlavning, skal du blot:

1. Sende mig en mobilepay på 100 kr. på 52 50 01 01 (opskrifthæftet koster 100 kr. resten af juli måned)
2. Sende mig en mail på ml@cramer.dk og notere, at du har overført pengene.

Så modtager du opskrifthæftet fra mig senere samme dag – senest efter 24 timer ♡

XX ML

Posted in blog, Sundhed

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram