Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/mlcramer435/marielouisecramer.dk/wp-content/themes/marielouisecramer/template-parts/hero-banner.php on line 32

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/mlcramer435/marielouisecramer.dk/wp-content/themes/marielouisecramer/template-parts/hero-banner.php on line 32

Pandekager med jordbær

Forleden dag delte jeg min opskrift på proteinrige pandekager med hasselnød- og chokosmag – du finder opskriften her. Denne pandekageopskrift tager udgangspunkt i samme fremgangsmåde, men jeg har benyttet en anden type proteinpulver, og derudover har jeg skiftet hasselnød- og choko smørepålægget ud med skyr og jordbær marmelade.

Ingredienser – til én person

Fremgangsmåde

  • Kom æggehvider, hytteost, proteinpulver, kokosmel samt bagepulver i en blender, og blend ingredienser godt sammen. Jeg bruger gerne en stavblender.
  • Steg din pandekagedej på panden – en pandekage af gangen. Jeg har en rigtig god pande, hvilket betyder at jeg ikke behøver at bruge fedtstof på panden. Hvis min pande var mindre god, så ville jeg komme lidt kokos- eller rapsolie på som fedtstof.
  • Når du har lavet din stabel af pandekager, så kommer du skiftevis skyr og jordbær marmelade imellem dine pandekager.
  • Topping: hakkede mandler

Energiindholdet

  • Denne stabel af pandekager inkl. skyr, jordbær marmelade og hakkede mandler indeholder: 370 kcal., 53 gram protein, 18 gram kulhydrat og 9,5 gram fedt.

// ML

foto 2

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram