2
jan
2008
0

Pandekager med jordbær

Forleden dag delte jeg min opskrift på proteinrige pandekager med hasselnød- og chokosmag – du finder opskriften her. Denne pandekageopskrift tager udgangspunkt i samme fremgangsmåde, men jeg har benyttet en anden type proteinpulver, og derudover har jeg skiftet hasselnød- og choko smørepålægget ud med skyr og jordbær marmelade.

Ingredienser – til én person

Fremgangsmåde

 • Kom æggehvider, hytteost, proteinpulver, kokosmel samt bagepulver i en blender, og blend ingredienser godt sammen. Jeg bruger gerne en stavblender.
 • Steg din pandekagedej på panden – en pandekage af gangen. Jeg har en rigtig god pande, hvilket betyder at jeg ikke behøver at bruge fedtstof på panden. Hvis min pande var mindre god, så ville jeg komme lidt kokos- eller rapsolie på som fedtstof.
 • Når du har lavet din stabel af pandekager, så kommer du skiftevis skyr og jordbær marmelade imellem dine pandekager.
 • Topping: hakkede mandler

Energiindholdet

 • Denne stabel af pandekager inkl. skyr, jordbær marmelade og hakkede mandler indeholder: 370 kcal., 53 gram protein, 18 gram kulhydrat og 9,5 gram fedt.

// ML

foto 2

2 Svar

 1. Maja Hansen

  Hej Marie Louise Cramer!

  Først, tak for så meget inspiration! Du er virkelig en stor motivation.
  Jeg har et spørgsmål til din opskrift på pandekager: kan jeg med god samvittighed spise denne morgenmad (uanset), hvilken træning jeg foretager mig på den pågældende dag, jeg vil jo helst ikke have at der kommer ubalance mellem hvad jeg spiser og min træning. Jeg synes det er “let” at spise sundt hvis jeg følger mine daglige rutiner, men synes dog også at det samme kan blive en anelse kedeligt, og jeg er usikker på, hvorvidt jeg kan justere i kalorier osv, fordi jeg ikke har så meget styr på hvordan jeg bedst mulig balancerer mellem min kost og træning.
  Undskyld for det lange spørgsmål! :-)
  Maja

  1. Marie Louise Cramer

   Hej Maja. Det er svært for mig at sige noget konkret, da jeg ikke kender til din nuværende kost, din træningsuge, din målsætning mm., som som udgangspunkt er alle mine opskrifter relativ kalorielette, så jeg kunne ikke forestille mig, st det skulle være noget problem. Mine opskrifter er meget sunde, hvis du spørger mig :)

Instagram