Træning

Reference – Camilla H.

Camilla – “Det bedste jeg længe har gjort for mig selv – hvis ikke nogensinde” 

Jeg besluttede i slutningen af 2013 at nu var det nok! Jeg gik og var utilfreds med min krop og jeg kunne blive i rigtig dårligt humør af at se på mig selv – så jeg valgte at gøre noget ved det! Jeg ville ændre min livsstil. Jeg blev færdig som student i 2013, flyttede hjemmefra, stoppede med at spille badminton og startede arbejde i København. Det hele skete oveni hinanden og jeg havde hverken tid eller overskud til at træne og kosten blev der ikke langt særlig meget vægt på… 

Jeg begyndte at holde øje med de forskellige kostvejledere for at finde en der kunne hjælpe mig.. Og sikke et cirkus! Der er jo vanvittig mange.. Hvem skal man vælge? Hvem ville fungere godt med mig og er det pengene værd? En dag kom jeg tilfældigvis ind på Marie Louises instagram, og jeg begyndte derfor at følge lidt med i hendes projekter. Jeg syntes, at hun virkede rigtig dygtig, inspirerende og oprigtig.. Hvilket var noget som jeg personligt lagde meget vægt på! Jeg kontaktede hende imellem jul og nytår – og heldigvis havde hun plads til mig på hendes 12 ugers forløb.

Jeg mødte Marie Louise i slutningen af januar 2014! Jeg var så nervøs… Det hele var så grænseoverskridende – når man i forvejen ikke er tilfreds med sin krop og så pludselig skal stå foran en fremmed person og vise det hele frem. Puha! Men Marie Louise fik mig til at slappe af og føle mig godt tilpas!

De første 2 uger var hårde, men ikke så hårde at jeg ikke kunne komme igennem dem og de sunde retningslinjer blev hurtigt en naturlig del af min hverdag. Jeg er overrasket over, hvor meget kosten gjorde ved min krop. Jeg kunne langsomt mærke hvordan min krop fik det bedre og bedre! Det er en følelse der ikke kan beskrives, men skal prøves!

Jeg kan ikke rose Marie Louise nok! Den måde hun gør det her på, er helt fantastisk! Jeg har på ingen måde følt at dette var en diet, det har “blot” været en livsstilsændring, som jeg er stor fan af. 
Kæmpe ros til den måde som du gør det på, Marie Louise! Jeg kunne ikke have fået mig en bedre kostvejleder! Men det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg i perioder har haft lyst til at smide håndklædet i ringen, og når den ugentlige vejning ikke var helt som jeg havde forventet blev jeg skuffet og irritereret! Men Marie Louise har bakket mig op, støttet mig og fortalt mig, når jeg har været en klaphat! For det har jeg været, hvilket var fuldstændig unødvendigt – fordi mine ugentlige resultater var gode, det var bare mine forventninger der blev urealistiske høje! Kroppen skal også kunne følge med, ellers er det ikke sundt! 

Jeg har fået så meget med i bagagen, at jeg nu er klar til at stå på egne ben – jeg har lært min krop bedre at kende, og jeg har fundet ud af, hvad min krop har behov for samt fået en masse inspiration, opskrifter og viden! En kæmpe motivationsfaktor for mig fremover er blandt andet mine før og efter billeder – puha! Jeg skal på ingen måde tilbage til min gamle livsstil! Jeg elsker min nye livsstil og mit nye jeg –  det er uden tvivl det bedste jeg har gjort for mig selv! Jeg er ikke meget for at sige det, men jeg er sku lidt stolt af mig selv! 

Men men men… Jeg var aldrig kommet hertil uden Marie Louise – jeg er så taknemmelig!! Jeg er så glad og tilfreds! Hvilken fed følelse er det ikke lige?! Det er det hele værd!

– Camilla

Camilla købte et 12 ugers forløb hos mig, og hun opnåede helt igennem fantastiske resultater. Et vægttab på 8,2 kg, en øget muskelmasse samt reduceret fedtmasse- og procent. Vi tog syv kropsmålinger af Camilla (talje, hofte, arme, ben samt bryst) tre gange undervejs, og Camilla har samlet set reduceret sine kropsmål med 32,5 cm på 12 uger.

foto 1

foto 3 foto 2

 

Posted in Sundhed, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram