Træning

Triaction Triple event i Cramers Studie

Indlægget er sponsoreret af Triumph //

I mit forrige Triumph blogpost, løftede jeg sløret for Triumphs nye 60 minutters aktivitet – TRIACTION TRIPLE. Kort fortalt består Triaction Triple af 20 min. ’ STRÆK’, 20 min. ’PULS’ og 20 min. ’SAMVÆR’. Dette 60 minutters ’Triaction Triple event’ bliver afholdt over hele Europa, bl.a. hos mig i Cramers Studie – YEAH!

… og nu er det blevet tid til, at jeg kan fortælle meget mere om eventet.

SØNDAG DEN 22. APRIL KL. 12 afholder jeg det danske Triaction Triple Event i Cramers Studie – beliggende på Esplanaden 8 i København. Timen starter med 20 minutter udstræk, der bl.a. har fokus på øvelser, der kan forbedre din mobilitet i bl.a. hofte- og skulderled. Derefter har jeg planlagt 20 minutter puls, som vil bestå af forskellige konditionsøvelser. I øvelserne er vi sammen 2 & 2, og jeg garanterer sved på panden, og vigtigst – det er sjovt og alle kan være med. Vi afslutter dagen med 20 minutters hygge! Danish Minies kommer med små spiselige lækkerier, Frankly juice disker op med ingefærshot og juice, og sidst men ikke mindst, bliver du forkælet med en lækker goodiebag. Goodiebagen indeholder: Triaction t-shirt, drikkedunk, rabatkupon (20% på alt Triaction i butikken), Marie Louises bog – Din sunde plan, og rabatkupon til medlemskab i Cramers Studie.

Tag din veninde, kollega, mor eller søster under armen og hop forbi Triumph butikken på Strøget – her finder I tilmeldingsblanketter fra den 10. april. Der er plads til 30 deltagere. Jeg glæder mig til at se jer 🙂

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram